Over Ons

Yor Customs is ontstaan door een gecombineerde liefde van auto’s en motoren. Broer (Randy) en zus (Dewi) hebben hun kennis, ervaring en passie gebundeld en zijn samen een droom gaan uitwerken. Dit heeft geleid tot een serieus bedrijf waarbij kwaliteit en service bovenaan staan. Door de kennis en ervaringen kunnen zij iedereen voorzien van zijn/haar wens.

Autos, motoren, scooters, waterscooters, helikopters en alle andere voertuigen kunnen gecustomized worden. Het is een handtekening van jouw karakter.

Door goed te luisteren naar de klant en eigen ervaring en visie, zorgen zij ervoor dat er altijd een verbluffend resultaat neergezet wordt.

Ook voor thuis en kantoorgerichte opdrachten is Yor Customs inzetbaar. Denk hierbij aan reclame bestickering, bureaubladen in een andere print, ramen die getint moeten worden en heel veel andere mogelijkheden.

Omdat zij in huis voorzien zijn met kennis van diverse technieken zijn de mogelijkheden eindeloos. Foliewrap, hydrodip, poedercoaten, plastidip, tinten en natuurlijk gewoon mooi spuitwerk, het kan allemaal.

Your dream, Yor Customs…

Mocht je vragen of interesse hebben wacht dan niet en neem contact met ons op.

img

Blog

img

Wij hebben afgelopen week ons personeel de deur uit gestuurd om zich te certificeren voor xpel. Zij hebben twee leerzame dagen achter de rug en yor customs is nu factory trained xpel installateur en dealer! Bescherm je auto tegen steenslag en kra

img

Nog geen maand geleden was het zover. De sleutel van een nieuw pand en de start van een nieuwe toekomst voor broer en zus. Op het moment van schrijven is er van alles aan de gang. Het pand krijgt de huisstijl kleuren van

img

Vandaag onze officiƫle lancering van de website van yor customs! Blij dat wij zijn! Eindelijk heeft het publiek toegang tot onze services.

Natuurlijk worden er binnenkort nieuwe vette f